Elevii cu cele mai bune rezultate vor fi premiați la Gala de Excelență ”10 pentru Cluj”. Cum pot fi înscriși copiii talentați


Rezultatele foarte bune ale elevilor clujeni vor fi premiate la sfârșitul acestui an, în cadrul Galei de Excelenţă "10 pentru Cluj - Juniorii Clujului, Speranţele Cetăţii"

Primăria Cluj-Napoca a dat startul înscrierilor la cea de a VI-a ediție a Galei Zece Pentru Cluj! Nominalizările pentru cei mai talentaţi şi harnici elevi din municipiu pot fi făcute de părinţi, bunici sau profesori până la data de 21 noiembrie 2014.

Gala de excelenţă "10 pentru Cluj - Juniorii Clujului, Speranţele Cetăţii" este împărţită în patru secţiuni pentru tinerii cu vârsta între 3 și 18 ani: elevi de liceu, elevi din ciclul gimnazial, copii din ciclul primar şi copii din ciclul preşcolari din cadrul grădiniţelor de stat şi particulare.

Începând cu ediţia de anul trecut (2013), s-a introdus un criteriu nou în ceea ce priveşte înscrierea elevilor în concurs, criteriu care a rămas valabil şi anul acesta. Astfel, nu vor fi eligibile dosarele candidaţilor care au obţinut premii doi ani consecutivi la „Gala 10 pentru Cluj”. Motivul este stimularea înscrierii în concurs a unui număr cât mai mare de elevi, precum şi oferirea ocaziei de afirmare şi altor elevi cu rezultate deosebite la învăţătură, care nu au obţinut până acum premii. Noutatea de anul acesta constă în faptul că grupurile înscrise în concurs nu trebuie să depăşească 30 de persoane. Trierea elevilor care se înscriu în concurs, în cadrul grupurilor mai mari de 30 de persoane, se va face de către şcoală”, anunță Emil Boc pe pagina sa de Facebook.

Regulamentul competiției, formularul de înscriere și alte detalii sunt publicate pe www.10pentrucluj.ro şi www.primariaclujnapoca.ro

Jurizarea dosarelor se va face în perioada 24 noiembrie - 5 decembrie, aceasta fiind realizată de către o comisie care cuprinde reprezentanţi ai mediului universitar, ai Primăriei municipiului Cluj-Napoca, ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, specialişti în domeniul sau categoria nominalizate, reprezentanţi ai ONG-urilor partenere şi reprezentanţi ai sponsorilor.

Premierea câştigătorilor va avea loc în data de 10 decembrie 2014, ora 16.00, la Casa de Cultură a Studenţilor.

Comentarii Facebook