Pruncucidere in comuna Taga. O femeie a nascut si a ascuns bebelusul in sura VIDEO


O femeie, in varsta de 36 de ani, din comuna Taga este cercetata de politie sub acuzatia de puncucidere. Ea s-a prezentat la Spitalul din Dej, iar medicii si-au dat seama ca femeia a nascut.

Localinicii din comuna Taga sustin ca nu se asteptau ca vecina lor sa comita un astfel de gest. Femeia a nascut acasa si si-a bagat copilul intr-o punga de plastic si l-a ascuns in sura. Ea s-a prezentat la spital cu sangerari masive, iar medicii si-au dat seama ca au de-a face cu o lauza si au anuntat politia.

Managerul Spitalului din Dej, Mihai Pandrea, a declarat ca i-a anuntat pe politisti care au mers acasa la femeie, unde au gasit nou-nascutul mort, intr-o punga de plastic, ascuns in sura din gospodarie.

 

"Copilasul nu a venit impreuna cu tanara. Am sesizat organele de politie si am inteles ca a fost identificat si nou-nascutul de 3 kilograme, care era din pacate decedat", a spus Mihai Pandrea.

 

Trupul copilului a fost transportat la Institutul de Medicina Legala pentru a se stabilii daca s-a nascut mort, asa cum zice femeia, sau decesul a survenit dupa nastere.

 

Abia dupa aceea politistii vor stabili incadrarea juridica a faptei.

Comentarii Facebook