Protestatarii din Piata Unirii catre ziaristi: "Sa scrieti ca suntem vreo suta"

 

Manifestantii din Piata Unirii din Cluj-Napoca s-au strans si luni seara, de la ora 18:00 pentru a protesta impotriva presedintelui. Fiind numai 11 in primele minute de protest acestia au zis catre ziaristi: "Sa scrieti sa suntem vreo o suta".


"Noi nu am venit pentru marirea pensiilor, ci pentru ca Basescu sa plece de tot. Si, inainte de a pleca ar fi bine sa promulge legea averilor ilicite, in loc de reducerea pensiilor amarate, sa recupereze banii furati de la toti parlamentarii care au delapidat statul", a spus unul dintre protestatari.


"Prim-ministru ai decis, tot un pui de comunist", "Jos Basescu!", "Demisia! Demisia!", "Pentru tara si popor, il dam jos pe dictator!" sunt lozincile scandate de cei aproximativ 30 de protestatari care s-au strans in piata.


"Sunt consatean cu Boc, dar daca ar fi sa-l votez pentru functia de primar al Clujului, nu as face-o. S-a compormis mult. S-a lasat indus in eroare de Basescu, iar Apostu nu putea sa fure bani, fara ca Boc sa stie. In Primaria asta sunt o groaza de corupti. Eu am lucrat la Consiliu cu cativa ani in urma si de aia iti spun, ca stiu cum stau lucrurile", a spus un alt manifestant.

Protestatarii au anuntat ca se vor intalni si maine in Piata Unirii din Cluj-Napoca, incepand cu ora 18:00.

Comentarii Facebook