Protest pro Raed Arafat, in Piata Unirii! Circa 100 de clujeni l-au sustinut pe fondatorul SMURD VIDEO si FOTO

 

Protestul pro Raed Arafat din Piata Unirii a adunat circa 100 de clujeni. Acestia au scandat lozinci impotriva presedintelui Traian Basescu, caruia i-au cerut demisia.

 

Protestul a inceput la ora 14.00 si a beneficiat de sprijinul militantilor ecologisti, care protesteaza impotriva exploatarii cu cianuri de la Rosia Montana.

 

De asemenea, intre cei 100 de protestatari s-a aflat si Alice Rotta, cea care in ianuarie 2011 a protestat timp de cateva zile, pe Bulevardul Eroilor, in fata sediului PDL Cluj, cerand demisia lui Traian Basescu si Emil Boc. Vezi AICI detalii.

 

La protest a asistat si profesorul universitar Mircea Barsan, presedintele Colegiului Medicilor Cluj, cel care l-a felicitat acum cateva zile pe Raed Arafat in momentul in care si-a dat demisia si nu a acceptat umilintele presedintelui. "Protestul de acum nu isi mai are rost, dar avem nevoie de o noua lege a spitalelor", a spus Mircea Barsan.

 

Militantii au intonat imnul national si lozinci pro Raed Arafat.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE


Protestul s-a mutat din Piata Unirii in Piata Avram Iancu, unde sunt scandate aceleasi lozinci de sustibere a lui Raed Arafat si de dezaprobare fata de presedintele Traian Basescu.


Comentarii Facebook