Mircea Barsan, la protestul pro Arafat: Vrem o noua lege a sanatatii, dar nu facuta de tovarasi VIDEO


Presedintele Colegiului Medicilor Cluj, chirurgul Mircea Barsan, a asistat la protestul pro Raed Arafat din Piata Unirii, de la ora 14.00.

"Am venit si eu aici sa vad ce se intampla. Sa vad cati sunt pentru si cati sunt contra. Bine ca nu e politica treaba. Nu e o manifestare pentru Arafat. Eu am venit aici sa vad daca am avut dreptate, dar dupa cum vad aici se pare ca n-am avut dreptate si iarasi am venit aici pentru ca vrem dezbatere publica pe o noua lege a sanatatii, care sa respecte drepturile bolnavilor si drepturile doctorilor. Sa nu se mai plece doctorii din tara, sa avem respect fata de ei, dar inainte de asta sa avem respect fata de bolnavi. Sa le dam tot ce le trebuie oamenilor bolnavi", a declarat profesorul Mircea Barsan.

Acesta a mai spus ca, dupa retragerea legii sanatatii de catre presedintele Traian Basescu, protestul nu isi mai are rostul, dar a adaugat ca o noua lege a sanatatii este vitala.

"Acum nu mai avea rost manifestatia, pentru ca legea s-a retras, dar vrem sa punem in dezbatere legea ca sa o imbunatatim, sa o facem buna si in interesul bolnavilor. Cred ca se poate, speranta mea asta este, sa se puna din nou o lege in discutie, dar facuta de profesionisti, nu de grupuri de tovarasi care s-a dovedit ce au putut sa faca, si sa facem o lege buna", a completat Mircea Barsan.

 

Seful Colegiului Medicilor Cluj il felicita pe Arafat pentru ca si-a dat demisia

 

La protestul de sambata, 14 ianuarie, de la ora 14.00, au participat circa 100 de clujeni, carora li s-au alaturat si militantii anti Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) si reprezentanti ai PSD si PNL Cluj.

 

Protest pro Raed Arafat, in Piata Unirii! Circa 100 de clujeni l-au sustinut pe fondatorul SMURD VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook