Protest la Consiliul Județean Cluj. Angajații cer bani de investiții pentru Aeroport, Seplecan se roagă la Muntele Athos - VIDEO

 

Circa 150 de persoane au protest, luni, 14 decembrie, de la ora 15.15, în fața Consiliului Județean Cluj, oamenii cerând bani pentru investiții la Aeroportul Cluj.

 

Protestatarii erau în marea lor majoritate angajați ai Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj, dar și clujeni veniți să își exprime dezaprobarea față de modul în care este condus județul.

 

Angajații de la Aeroportul Cluj au cerut bani pentru investiții, spunând că de câțiva ani nu s-a mai alocat niciun ban pentru al doilea aeroport al României, cel de la Cluj-Napoca. Protestatarii l-au ironizat pe președintele CJ Cluj, Mihai Seplecan, care în 2014 protesta alături de ei și cerea rezolvarea proiectului de intermodal, pentru care Clujul putea obține 80 de milioane de euro din fonduri europene. Acel proiect a fost ”îngropat” de lipsa de reacție a celor de la CJ Cluj.

 

Un an mai târziu, Seplecan contestă proiectul de intermodal (unirea Aeroportului cu transportul de marfă, persoane și cargo) și spune că poate fi realizat numai un proiect de multimodal.

 

Oamenii au cerut ca Seplecan să vină să discute cu ei, dar au aflat că acesta este plecat să se roage la Muntele Athos. ”A cerut două zile libere și nu este la Cluj în aceste zile”, a explicat vicepreședintele CJ Cluj, Vakar Istvan. 

 

Sindicaliștii susțin că Mihai Seplecan a aflat de protest și a preferat să se ”fofileze”.

Comentarii Facebook