Atenție la hoții din buzunare. Campanie a Poliției Cluj

 

Polițiștii clujeni au derulat luni, 14 decembrie, activități preventive în stațiile mijloacelor de transport public ale municipiului Cluj-Napoca. 

 

În cursul zilei de azi, 12 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au derulat activități de prevenire a criminalității. Astfel, polițiștii din cadrul Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiști de proximitate și polițiști de investigații criminale au împărțit materiale informative pe tema prevenirii furturilor din buzunare, comise în mijloacele de transport în comun sau stațiile acestora.

 

Aproximativ 500 de flyere și calendare au fost distribuite clujenilor în principalele stații ale mijloacelor de transport în comun din Piața Mărăști, strada Memorandumului, Piața Avram Iancu și Bulevardul 21 Decembrie 1989, din Cluj-Napoca.

 

Activitățile preventive fac parte din campania ”Sărbători de iarnă în siguranță”, în cadrul căreia polițiștii vor intensifica acțiunile de informare a cetățenilor, în scopul prevenirii furturilor din locuință, a furturilor din autovehicule, a înșelăciunilor și a producerii accidentelor rutiere. 

Comentarii Facebook