Miercuri 24 Aprilie

Protest la Ambulanța Cluj pentru că nu toți angajații primesc sporul pentru COVID 19 - VIDEO


Angajații de la Serviciul de Ambulanță al Județului Cluj au protestat pentru că sporul de 2.500 de lei pentru personalul medical care a lucrat cu pacienți cu coronavirus nu se acordă tuturor.

Această manifestare este un protest național, nu este miting și nu este grevă. Este un act de atenționare a celor de la conducere . Suntem prezenți tot timpul, nu numai în timpul pandemiei, ci și înainte și după ce va trece pandemia. Scopul protestului este de a sensibiliza politicienii că existăm tot timpul”, a spus liderul de sindiat. 

Tot personalul operativ ar trebui să primească acest stimulent, pentru că tot timpul am fost în alertă și am purtat costumele pe care le-am primit. Sunt colegi care nu au primit sporul de 2.500 de lei, dar au lucrat cu pacienții cu COVID 19 înainte de a fi aprobat stimulentul”, a spus un angajat.

Sunt situații destul de periculoase. Nu se știa la început ce reprezintă această pandemie. Am stat distanțat față de familie timp de 2 luni de zile. Am reușit să trecem cu bine, dar acum ne simțim jigniți de atitudinea guvernanților de anu acorda unitar acest spor”, a mai spus un ambulanțier. 


Comentarii Facebook