Protest cu Oameni de zapada in Piata Unirii, dedicat celor care nu pot sau nu vor sa participe FOTO si VIDEO

 

Mai multi tineri au realizat zece oameni de zapada in Piata Unirii, care s-au alaturat simbolic protestatarilor care, seara de seara, isi striga nemultumirile.

 

"Ne-am gandit ca sunt multi oameni care nu vor sa vina la proteste si altii care nu pot, pentru ca muncesc, si ne-am gandit sa facem oameni de zapada in locul lor si sa ii lasam aici. Facem protestatari de zapada si le punem pancarte si ii lasam aici, ca sa fie tot timpul cineva care sa protesteze", a spus Mihnea Blidariu.

 

Langa oamenii de zapada au fost lasate mesaje de sustine a luptei impotriva explotarii de la Rosia Montana: "Sunt un om de zapada. Eu o sa ma topesc, dar vocea oamenilor nu. Salvati Rosia Montana!".

 

Alaturii de tinerii care construiau oameni de zapada erau si protestatarii de "serviciu" din Piata Unirii, care strigau mesaje impotriva presedintelui Traian Basescu si a noului prim ministru Mihai Razvan Ungureanu. "Ungureanu e ateu, o sa-l bata Dumnezeu", "Jos Guvernul securist, condus de un utecist", "PDL in Romania este furtul si hotia", "Toata lumea stie, ne conduce SIE" si "Base dupa Boc, demisia pe loc".

 

Protestul din Piata Unirii va dura pana la ora 20.00.

 

Articol de Horea Soica

Comentarii Facebook