Prostia se plătește! Cum au fost prinși doi tineri încercând să fure două zile la rând din același magazin din centrul Clujului



Polițiștii clujeni au depistat, joi, doi tineeri care au încercat fure dintr-un magazin din centrul municicpiului Cluj-Napoca, aceștia fiind prinși în fapt de angajați.

Potrivit polițiștilor, la data de 18 aprilie a.c., cei doi ar fi sustras un articol vestimentar dintr-un magazin de pe strada Memorandumului, din Cluj-Napoca. La data de 19 aprilie a.c., cei în cauză ar fi revenit la acelaşi magazin încercând să sustragă un alt articol vestimentar, fiind opriţi în zona casei marcat. Astfel, pentru a-şi asigura scăparea, cei doi ar fi recurs la acte de violenţă asupra persoanei vătămate.

La data de 19 aprilie, cu sprijinul persoanei vătămate, poliţiştii au reuşit identificarea celor în cauză, stabilind că este vorba despre o tânără de 19 ani, şi un bărbat de 23 de ani, din Cluj-Napoca.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar acum se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Comentarii Facebook