Intersecție clujeană cu magnet la ACCIDENTE. Primăria nu intervine pentru că sunt ”fonduri europene” - FOTO

 

O intersecție din Cluj-Napoca atrage accidentele ca un magnet, după cum ne relatează o cititoare, care a cerut să se ia măsuri, dar răspunsul a fost negativ.

 

Locuiesc pe Str. Oasului la nr. 24. De cand a fost reabilitata linia de tramvai si a fost marit numarul de benzi de circulatie pe podul peste Nadas, in intersectia strazilor Oasului cu Nadasel au loc saptamanal accidente rutiere. In acest an, 3 masini au intrat in gard. In urma accidentului care a avut loc in data de 26.01.2016 soferul uneia dintre masinile implicate in accident a pierdut controlul masinii si a trecut peste trotuar, intrând in gardul nostru. In urma accidentului gardul, din beton si cu armatura din fier care are o latime de 20cm si fundatie tot din beton a fost deteriorat si deplasat din loc. Luna aceasta a avut loc inca un accident aproape identic, una dintre masinile implicate in accident a intrat din nou in gard nostru aproape in acelasi loc. Ieri a intrat masina politiei, in gard si a rupt si teava de gaz.

 

Problema este nu atat gardul, cat potentialii trecatori care se afla in pericol pe trotuar. Daca gardul a fost atat de deteriorat va dati seama ce se intampla daca era un om acolo in acel moment sau o mama cu caruciorul cu copil? Am facut sesizare la primarie Nr. 49553/44 din 05.02.2015 am primit raspunsul in 15.03.2016 prin Rapid Pay. Am solicitat montarea unor stalpisori pe trotuar si d-na Pop Angela de la Primarie imi raspunde ca a inaintat solicitarea mea catre Politia Cluj. Ieri am sunat la Primarie si mi s-a spus ca: E un proiect din Fonduri europene si nu se pot aduce nici un fel de modificari la el. Cu alte cuvinte pot muri oameni, pot fi nenorociti pe viata, nu conteaza, primaria nu i-a nici o masura. Le-am explicat doamnelor din primarie ca putea fi un copil : raspunsul a fost ”Aceasta lucrare e din fonduri europene”.

 

Ce i-ati spune unei mame careia i-a fost nenorocit copilul pt. ca drumul e din Fonduri UE si nu poate fi modificat, imbunatatit? Chiar nu se pot monta stalpisori de protectie sau un semafor cu temporizare scurta pt. cei care ies de pe str. Nadasel? Va trimit si poze cu accidentele.( primul accident, gardul dupa primul accident si masina de la cel de ieri).  Masina care apare fara nr. de inmatriculare de la MAI (avea nr.MAI 39311, dar imediat dupa accident au fost luate jos nr.)”, ne-a relatat Claudia.

 

Comentarii Facebook