Proiect de dezvoltare pentru tinerii antreprenori

Proiectul Viitori antreprenori europeni, în cadrul programului Erasmus for Young Entrepreneurs, a fost demarat la începutul lunii mai de către Fundația Danis și Institutul Postliceal Phoenix pentru a ajuta la dezvoltarea tinerilor antreprenori din România.Aceste program este finanțat de Comisia Europeană.

Urmând modelul propus de programul european, organizațiile din România încurajează antreprenori și viitori antreprenori din țară să intre în contact cu antreprenori cu experiență din alte țări europene și să lucreze alături de ei între o lună și șase luni. De cealaltă parte, organizația olandeză, Quarter Mediation, încurajează antreprenorii cu experiență din această țară să primească în echipă antreprenori aflați la început de drum în afacerea lor din România, dar și din alte țări UE. De asemenea, în acest proiect și antreprenorii români, cu experiena, pot gazdui în firmele lor viitori antreprenori sau antreprenori mai puțin experimentați din alte țări ale Uniunii Europene.”, s-a declarat într-o conferință de presă.

Încă de la început 27 de persoane, sub 30 de ani, s-au declarat interesați de proiect și au pregătit planurile de afaceri pe care doresc să le lucreze cu antreprenorii din alte țări. Viitorii antreprenori sunt din județele Cluj, Covasna, Suceava, Arad,
Hunedoara, Buzau, Botoșani și Maramureș.

Participanții la acest proiect sunt cei care au o afacere, dar sunt de mai puțin de 3 ani pe piață, sau persoanele intreresate să pornească un business, indiferent de vârstă.

Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul http://www.erasmus-entrepreneurs.eu/

Comentarii Facebook