Organizatorii concertului ROXETTE şi-au bătut joc de fani! Mii de oameni au aşteptat cel puţin o oră la coadă pentru o apă

 

Spectatorii care au plătit un bilet la concertul Roxette de pe Cluj Arena au avut neplăcuta surpriză să constate că după ce au fost obligați să lase sticlele de apă la intrare, să nu aibă de unde să cumpere apă în incinta stadionului.

 

Organizatorii au amplasat prea puține puncte de vânzare a băuturilor răcoritoare. Mai exact, de exemplu in Tribuna 2 au fost amplasate doar două puncte de vânzare. Mii de oameni au așteptat cel puțin câte o oră la coadă să poată cumpăra o apa în condițiile în care afară, la ora 19.00, erau 30 de grade Celsius.

Mâncarea care nu a fost foarte variată, hot-dog și popcorn, s-a terminat în jurul orei 20.00.

 

La ora 21.00 s-a terminat și apa și sute de oameni din tribună au ramăs fără. Din cele doua dozatoare de bere, unul s-a stricat. La ora 21.30 nu mai exista niciun fel de băutură răcoritoare.

 

Este imposibil ca mii de oameni să aibă la tribuna a doua numai 2 puncte de vânzare a băuturilor răcoritoare, în condițiile în care nu ne-au lăsat să aducem în stadion astfel de produse”, a spus Mihai, un fan Roxette.

 

Este rușinos. Stam la coadă câte o ora. Nu am venit la concert ca să stăm la coadă”, a scris și Maria.

 

Organizatorii au anunțat că nu va fi permis accesul în stadion cu băuturi din exterior,lucru care s-a si intamplat. Acestia si-au batut, insa, joc de cei care au platit bilet la concert neasigurand la vanzare apa.

 

Cum arată Cluj Arena înainte de concertul Roxette FOTO

 

articol de Delia Carbune

Comentarii Facebook