Joi 2 Februarie

Prognoza meteo pentru 14 noiembrie - 12 decembrie 2022: Vine frigul în toată țara, în unele zone așteptăm primele ninsori


Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 14 noiembrie – 12 decembrie 2022. Potrivit specialiștilor, de la mijlocul săptămânii viitoare, vremea se va răci în majoritatea zonelor. La munte, la altitudini de peste 1.800 de metri, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. 

ANM a emis vineri, 11 noiembrie, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

De la mijlocul săptămânii viitoare vremea se va rãci în mare parte din țară. Astfel, valorile termice se vor apropia de regimul termic normal al perioadei, dar posibil să avem și temperaturi mai scăzute în nord, nord-est, centru și în regiunile montane. La altitudini de peste 1.800 de metri, vor fi şi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare.

Vântul va sufla cu intensificãri în zona montanã înaltã, în Moldova, Muntenia şi Dobrogea. Nopțile vor fi din ce în ce mai friguroase, iar spre finalul săptămânii temperaturile minime vor fi preponderent negative în majoritatea zonelor țării.

Prognoza meteo14 – 21 noiembrie 2022

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în majoritatea regiunilor, posibil ușor mai coborâte în cele nord-estice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui ușor deficit în zonele montane.

Prognoza meteo 21 – 28 noiembrie 2022

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, excepție făcând nordul extrem, unde vor fi local deficitare.

Prognoza meteo 28 noiembrie – 5 decembrie 2022

Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în regiunile estice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice perioadei. Regimul pluviometric va fi deficitar în vest, nord-vest și centru, dar mai ales la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo 5 - 12 decembrie 2022

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.


Comentarii Facebook