Profesorul Ilie Parpucea, care negocia note contra sex, s-a internat la "nebuni" si fuge de comisia de judecata


Profesorul Ilie Parpucea, filmat de o studenta in timp ce ii cerea sa intretina relatii sexuale cu el pentru a o trece la examen, s-a internat la Sectia de Psihiatrie a Spitalului din Alba. 

"Parpucea este in concediu medical, internat la nebuni, ca sa zic asa. Comisia de etica reunita azi a ramas cu ochii in soare. Cineva a venit cu ideea ca sa nu il dea afara si sa il transfere la Alba Iulia, Bistrita sau Sf. Gheorghe, acolo unde facultatea are extensii. Decanul s-a opus sustinand ca si acolo poate face la fel", a precizat un profesor din cadrul Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor (FSEGA) Cluj.

Profesorul Ilie Parpucea trebuie sa se prezinte la comisia formata din cadre didactice de la FSEGA, care urmeaza sa ii decida soarta. El a lipsit si la sedinta comisiei de vineri, 24 iunie, dar si la cea de miercuri, 29 iunie.

Reprezentantii comisiei au primit totusi o scrisoare din partea profesorului Ilie Parpucea, trimisa prin intermediul unui avocat. Acesta sustine ca nu se poate prezenta la "judecata" comisiei pentru ca este internat la spital in Alba.

Surse din cadrul comisiei sustin ca profesorul Ilie Parpucea ar fi internat la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Alba. "Incearca sa motiveze ca avea o afectiune si de aceea s-a internat la spitalul respectiv", a mai spus sursa citata.

Profesorul de la FSEGA Cluj ar putea sa fie cercetat in lipsa si demis din invatamant. Ilie Parpucea este cercetat si de Politia Cluj, sub acuzatia de hartuire sexuala a studentei, careia i-a cerut favoruri sexuale pentru promovarea examenului.

 

Vezi si...

Scandal sexual la UBB! Un profesor de la Facultatea de Stiinte Economice din Cluj a incercat sa se culce cu o studenta - VIDEO

Profesorul Ilie Parpucea, care negocia sex contra note, greu de dat afara! VEZI de ce VIDEO

 

 

Comentarii Facebook