Profesorii din Cluj au asteptat ore in sir cu bebelusii in brate repartitia pe posturi VIDEO

 

Profesorii au stat nemancati si toropiti de caldura pentru a fi repartizati pe posturi. Cei care nu au avut cu cine sa isi lase copiii, iau adus cu ei si i-au tinut pana dupa miezul noptii in curtea Liceului Avram Iancu.

 

Circa 1.500 de profesorii au fost chemati pentru repartizare, marti, 23 august, de la ora 14.00. Din cauza sistemului depasit de repartizare, procesul s-a prelungit pana dupa miezul noptii spre disperarea cadrelor didactice.

 

"Nu am avut cu cine sa las copilul. De acasa suntem plecati de la 14.00 si acum este ora 23.00. Nu rezista foarte bine, dar am norocul ca este cuminte. Nu ne-au spus cat va mai dura si nici nu au scris ceva", a spus una dintre educatoarele care statea la rand cu micutul in brate.

 

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Cluj sustin ca programul a fost decalat pentru ca multi profesori si-au completat gresit fisele de repartizare.

 

"Am avut foarte multe detasari, in special titulari veniti din alte judete in Cluj. Am incercat sa le satisfacem dorintele, sa le corectam greselile din fise, am trimis faxuri la Minister, astfel incat sa aiba posibilitatea sa fie repartizati, ceea ce sigur ca a condus la decalaj in graficul pe care l-am stabilit", a declarat Marinela Marc, inspectorul general scolar adjunct Cluj.

 

Vezi si...

Bataie de joc la repartitia profesorilor pe posturi la Cluj! Cadrele didactice au asteptat ore in sir pentru un post VIDEO

 

Comentarii Facebook