Suspectii din dosarul "Jaf de la Banca Transilvania" se angajeaza soferi: Interdictia de a parasi localitatea nu ne lasa sa muncim


Suspectii din dosarul "Jaf la Banca Transilvania", Andrei Hosu si Bogdan Baciu, au solicitat instantei de judecata sa inlocuiasca interdictia de a parasi localitatea cu cea de a parasi tara pentru a putea munci.

Andrei Hosu a spus in fata judecatorilor ca s-a angajat sofer la o firma de transport marfa si trebuie sa circule prin toata tara la furnizori. Bogdan Baciu a anuntat ca vrea sa se angajeze taximetrist si ar putea fi obligat sa paraseasca localitatea.

"Clientii mei vor sa munceasca, dar pentru acest lucru trebuie sa fie inlocuita interdictia de nu parasi judetul Cluj. Bogdan Baciu trebuie sa circule cu masina la nivel national si interdictia il blocheaza. Va rog sa aprobati schimbarea interdictiei pentru ca cei doi sa isi poata gasi un loc de munca", a precizat Tiberiu Ban, avocatul celor doi, in fata judecatorului.

Judecatorul se va pronunta in privinta acestei solicitari la termenul din 30 august, dar pana atunci avocatii celor doi tineri trebuie sa prezinte documente care sa ateste ca cererea lor este indreptatita. 

Comentarii Facebook