Profesor la USAMV Cluj tratat arogant de Supecom, gunoierii care au monopol pe salubritate în tot județul Cluj


Profesorul Mihai Cucerzan, asistent universitar la USAMV Cluj, a relatat experiența avută cu cei de la Supercom, compania care a preluat salubritatea în tot județul Cluj, având monopol. 

Până în momentul de față nu mi-am exprimat un punct de vedere despre situația salubrizării din Cluj sau despre noua și unica firmă care se ocupă de acest subiect. Desigur, problemele sunt vizibile, iar situația este departe de a fi gestionată corespunzător. De regulă, nu obișnuiesc să fac public recenzii negative, însă unele lucruri trebuie spuse.

Miercuri, în jurul orei 13, m-am prezentat la sediul firmei Supercom din Calea Mănăștur, nr. 97 în vederea semnării noului contract. În pofida faptului că programul oficial este 8-17, mi se spune că trebuie să aștept până la 13,30 întrucât derulau alte activități.

Îndrăznesc să adresez o întrebare în legătură cu modalitatea de facturare, deoarece în presă se vehiculează diverse variante. Vădit iritată, interlocutoarea critică presa, apoi ridică vocea, iar pe un ton impertinent și agresiv incepe să se rățoiască, neoferind un răspuns concludent. În concluzie, o experiență lamentabilă, cum nu am prea văzut.

În mod normal,  orice firmă ar trebui să aibă un minim de respect față de clienți și să încerce să comunice civilizat. Aici se pare că nu e cazul, indiferent de modul în care ne tratează, avem obligația de a fi clienții lor și implicit, de a suporta orice tratament. Mulțumiri și urări de bine, Supercom!”, a relatat profesorul Cucerzan.

Acesta a cerut să discute cu un șef, dar replica a fost la fel de deplasată: ”Nu este posibil…”.

Alin Tișe promite că Supercom va fi amendată cu 500 de lei pe sesizare. Compania a pus mâna pe contractul de 10 miolioane de euro al Clujului și are și monopol, deci nu poate fi concurată de nimeni și greu înlocuită fără plata unor despăgubiri enorme.

Comentarii Facebook