Profesor de înot din Cluj, amendat pentru o ”încălcare” GRAVĂ a legii: Se întreabă cineva dacă avem de unde plăti amenzile?


Un profesor de înot a fost amendat de un polițist local pentru că a îndrăznit să circule cu bicicleta pe trotuar și nu pe pista de autobuz. 

Incidentul s-a petrecut în 4 iunie 2020, iar profesorul de înot a fost amendat cu 580 de lei (290 de lei dacă este achitată în 15 zile).

Am fost amendat de către un agent de la politia locala, cu suma exorbitanta de 580 lei pentru ca am circulat cu bicicleta pe trotuar. I-am explicat frumos ca nu puteam circula în acea secundă pe pista de autobuze pentru ca statia era plina de vehicule. Avand in vedere aceasta pandemie si criza economica mi se pare foarte nejustificata aceasta amenda deoarece nu circulam cu viteza si nu am pus in pericol pe nimeni, doar am mers 20 de metri pe trotuar pentru a evita perturbarea transportului in comun. Eu sunt instructor de înot și sunt în șomaj tehnic din martie, iar cu pandemia asta este foarte probabil sa revin la muncă undeva după septembrie. Acestea fiind spuse lansez o întrebare: Politia locala își pun niste intrebari înainte sa sanctioneze niște contravenții ușoare? Se întreabă dacă oamenii au de unde să plătească aceste amenzi nesimțite?”, ne-a relatat Bogdan.

Acesta a spus că totul i se pare o ”nesimțire” și că nu știe cum va achita amenda.

WhatsApp Image 2020-06-09 at 14.24.33.jpeg

Comentarii Facebook