Procurorul Mircea Hrudei a fost reinvestit in functia de sef al DIICOT Cluj


Consiliul Superior al Magistraturii l-a reinvestit in functia de sef al Serviciului Teritorial Cluj al DIICOT, pe procurorul Mircea Hrudei. Anchetatorul se afla la al doilea mandat in fruntea acestei institutii.

Pe ordinea de zi a Consiliul Superior al Magistraturii, Sectia pentru Procurori, s-a luat in discutie investirea cu un nou mandat, pentru o perioada de trei ani, a magistratului in functia de procuror sef al DIICOT Cluj. Noul mandat a intrat in vigoare incepand cu data de 23 iunie 2011.

Procurorul Hrudei a ajuns cunoscut in urma anchetelor efectuate impotriva baronilor de cluj, asa zisele gulere albe, Horea Ciorcila, Gicu Gansca si altii, care au fost trimisi in judecata pentru manipularea bursei.

De anchetele lui Hrudei nu a scapat nici Arpad Paszkany, care a fost trimis in judecata pentru sustinerea unui grup de criminalitate organizata. Paszkany a fost achitat pana in prezent de Tribunalul Cluj si Curtea de Apel Cluj. In prezent, procesul acestuia se afla pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie de la Bucuresti.

Comentarii Facebook