Procurorii DGA au descins la Consiliul Județean Cluj. Ce acte au ridicat

 

Procurorii DGA au descins la Consiliul Județean Cluj, miercuri, 15 iulie, în jurul orei 14.00.

 

Actele verificate vizează exproprierile de la pistă, groapa de gunoi a Clujului și lucrările de la drumurile județene. Documentele au fost ridicate de la Serviciul Juridic din cadrul Consiliului Județean Cluj.

 

Surse judiciare precizează că ancheta ar fi coordonată de un procuror DNA Cluj. 

-----------------

UPDATE

 

Fostul vice-președinte al Consilului Județean Cluj, Ioan Oleleu, este surprins de perchezițiile DGA.

 

Probleme cu  Răchițele Ic-Ponor au  existat, să nu  mai vorbim de CMID (Centrul de dețeuri de la Pata Rât). Cât despre Cluj Arena, în mandatul meu de vice-președinte nu  am avut ce observa la constuirea acesteia deoarece era deja finalizată. De fiecare dată când cei de la comisia tehnică mi-au semnalat  nereguli  am depus sesizări instuțiilor compentente. De altfel am și semnat plângerea făcută de Uioreanu la DNA din 2014 în care se vorbea despre expertiza de la Ic-Ponor. Era de așeptat să vină rândul și județului Cluj, din nou. Oricum eu nu  mi-a dat demisia din  Consiliul Județean pentru că ar fi fost presiuni  sau  bârfe cum spune lumea. Dacă sunt nereguli doar DNA le poate confirma”, a declarat Ioan Oleleu.

 

Fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Marius Nicoară, a declarat că s-a săturat de scandaluri.

 

Eu nu pot să spun decât ca sunt foarte mâhnit de ceea ce se întâmplă la nivelul Consiliul Județean Cluj. Mă refer la toate scandalurile de pe vremea lui Uioreanu până la cele în care această înstituție este târâtă azi. Din păcate nu se opresc aici lucrurile și mă simțeam mândru că sunt clujean, acum parcă cu aceste scandaluri parcă o umbră prea urâtă se apleacă pe suflet. S-au mai sesizat astfel de aspecte, sper să nu se mai găsească alte nereguli și să se instaureze liniștea în județ. Proiectele să meargă pe făgașul lor și cei ce reprezintă clujenii să își facă treaba”, a declară Marius Nicoară, conform Gazeta de Cluj.

Comentarii Facebook