Procurorii clujeni îi caută pe bătăușii de la Club Alegria, dar ei au intrat în direct la Știri de Cluj LIVE: Suntem în concediu

 

Procurorii clujeni propun arestarea în lipsă a celor doi interlopi care au bătut un militar în fața clubului Alegria, din Zorilor. ”Nu îi putem găsi!”, a precizat anchetatorul. Ionut Tripon și Ciprian Marc au intrat fără probleme în direct la Știri de Cluj LIVE

 

Procurorul stagiar, Georgiana Delea, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj, a solicitat Judecătoriei Cluj-Napoca să emită mandate de arestare în cazul celor doi interlopi deosebit de periculoşi. Citește AICI amănunte. 

 

Tripon şi Marc l-au desfigurat în fața clubului Alegria pe Alexandru Moldovan, iar apoi s-au dus după el la UPU Cluj unde l-au luat la bătaie și pe un apropiat al acestuia.

 

Alexandru Moldovan este un apropiat al agenților de securitate de la firma Scutul Negru, care au sărit să îi facă dreptate. Astfel, în clubul Janis Stuf a fost agresat Tomas B., în dimineața zilei de 21 iulie. 

 

Tripon și Marc, deși nu sunt de găsit de către autorități, au intrat în direct, miercuri seara, la emisiunea Știri de Cluj LIVE, pentru a dialoga cu patronul firmei Scutul Negru, Dorin Nemeș. Cei doi au spus că sunt plecați, dar că nu se sustrag cercetării penale. ”Vom plăti pentru ceea ce am făcut. Acum suntem în concediu, nu ne ascundem”, a spus Ionut Tripon. (Vezi dialogul AICI, la minutul 55.00)

 

Același discurs l-a avut și Ciprian Marc, deși cei doi au telefonat de pe număr ascuns.

 

Cei doi l-au atacat pe rând în emisiune pe Dorin Nemeș, patronul firmei Scutul Negru, spunând că tot ”războiul” din lumea interlopă, soldat cu bătăile de la Club Alegria și Janis Stuf, au pornit din cauza rivalității dintre Scutul Negru și firma de pază PP Protect, două firme care se luptă pentru supremația în oraș.

 

Vezi AICI imagini video cu bătaia cruntă din fața clubului Alegria.

Comentarii Facebook