Procurorii clujeni cer arestarea interlopilor Ionuț Tripon și Rareş Ciprian Marc: ”Asistăm la reglări de conturi prin LEGEA PUMNULUI”

 

Procurorii clujeni cer arestarea interlopilor Ionuț Tripon și Rareș Ciprian Marc, implicați în ultimele luni în mai multe reglări de conturi în sânul lumii interlope.

 

Într-un document oficial, un procuror clujean admite că în Cluj-Napoca grupările interlope sunt tot mai active și că asistăm la adevărate reglări de conturi, fără ca autoritățile să intervină.  

 

Procurorul a solicitat arestarea a doi dintre capii lumii interlope, Ionuţ Vasile Tripon (dreapta) şi Rareş Ciprian Marc (stânga).

 

Procurorul Georgiana Delea, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj, a solicitat Judecătoriei Cluj-Napoca să emită mandate de arestare în cazul celor doi interlopi deosebit de periculoşi.

 

Tripon şi Marc l-au desfigurat în fața clubului Alegria pe Alexandru Moldovan, iar apoi s-au dus după el la UPU Cluj unde l-au luat la bătaie și pe un apropiat al acestuia. Citiți AICI amănunte.

 

Alexandru Moldovan este un apropiat al agenților de securitate de la firma Scutul Negru, care au sărit să îi facă dreptate. Astfel, în clubul Janis Stuf a fost agresat Tomas B., în dimineața zilei de 21 iulie. 

 

Este evident faptul că, în ultima perioadă, asistăm la evenimente ce par a fi reglări de conturi între grupuri de persoane care se ghidează exlusiv după legea pumnului. Lăsarea în libertate a inculpaţilor Ionuţ Tripon şi Rareş Marc ar reprezenta o încurajare pentru aceştia, confirmându-le opinia potrivit căreia aceştia pot să facă tot ceea ce vor, agresând în mod grav persoane în locuri publice, fără a suferi niciun fel de consecinţe”, a declarat procurorul Georgina Delea.

 

Cei doi interlopi, Ciprian Marc şi Ionuţ Tripon, au dispărut de la domiciliilor lor, fiind căutați cu ajutorul serviciilor secrete. 

 

Procurorul clujean precizează că Alexandru Moldovan, bărbatul bătut, este militar la o unitate din Cluj-Napoca. Tot scandalul a izbucnit de la un incident banal produs în clubul Alegria. ”Mă, tu să nu mă saluţi pe mine! Nu mă saluta! Tu nu mai ai ce să cauţi pe aici cu boxerii tăi falşi şi .... din Mărăşti", i-a spus victimei, interlopul Ionuţ Tripon.

 

Militarul a fost așteptat la ieșire din club și lovit cu bestialitate.

 

Despre acest incident se spune că a dus la învrăjbirea lumii interlope clujene și coalizarea tuturor împotriva agenților de la Scutul Negru. Totul a culminat cu altercația din Janis Stuf și arestarea, până acum, a 12 agenți de securitate de la Scutul Negru. Din rândul interlopilor nu au fost încă făcute arestări.

 

Miercuri seara, de la ora 19.00, la emisiunea Știri de Cluj LIVE vom discuta pe larg cu directorul firmei Scutul Negru, Dorin Nemeș, despre toate aceste probleme.

 

De asemenea, vom prezenta imagini în care apare intelopul Rareş Ciprian Marc, în timp ce încerca să șantajeze un secretar de stat clujean, proprietarul unui local din oraș.

Comentarii Facebook