Procesul lui Paszkany a fost amanat! Iulian Dascalu va fi adus cu mandat la Curtea de Apel Cluj

 

Judecarea recursului din dosarul "Gazeta" a fost amanata pentru data de 11 februarie, dupa ce Iulian Dascalu, patronul Iulius Mall, nu s-a prezentat la infatisarea programata luni, 31 ianuarie, la Curtea de Apel Cluj.

 

La cererea procurorului, judecatorii de la Curtea de Apel Cluj au emis un mandat de aducere pe numele lui Iulian Dascalu pentru urmatoarea infatisare.

 

Omul de afaceri Arpad Paszkany s-a prezentat la infatisare, dar cauza nu a putut continua deoarece judecatorul a vrut sa-l audieze in acelasi timp si pe Iulian Dascalu, partea vatamata din acest proces.

 

Paszkany a fost trimis in judecata in baza unei plangeri depuse de omul de afaceri Iulian Dascalu, care a afirmat ca a fost santajat prin intermediul trustului de presa Gazeta de Cluj pentru a-i ceda lui Paszkany un teren in valoare de 400 de mii de euro pentru suma de 10.000 de euro.

Terenul este situat in spatele centrului comercial Iulius Mall, din cartierul Gheorgheni, si a fost transformat in baza de antrenament pentru echipa CFR Cluj.

 

Comentarii Facebook