”Prințul” țiganilor in Gilău, Dragoș Roșianu, condamnat pentru furt de carburant cu plăcuţe de înmatriculare furate

 

”Prințul” țiganilor din Gilău, Dragoş Roşianu, tânărul de 24 de ani care s-a însurat weekend -ul trecut un mare tam-tam, a fost condamnat la închisoare pentru furt de carburant cu plăcuțe de înmatriculare furate. 

 

Roșianu, nepotul președintelui Partidei Romilor din Cluj, Aurel Roșianu, a primit o pedeapsă de 5 ani cu suspendare și cu un termen de încercare de doi ani și jumătate. ”Prințul” autoproclamat al țiganilor din Gilău a fost acuzat de procurori că, în perioada februarie - martie 2009, a făcut plinul cu un autoturism împrumutat, marca Crysler Stratus, cu numere de Spania, cu câte 50 de litri de benzină de la stațiile de carburanți OMV şi Mol de pe Calea Turzii şi Lukoil din Cartierul Mănăştur din Cluj. Tânărul nu a mai plătit combustibilul.

 

Pe mașina lui Dragoș Roșianu erau montate plăcuțe cu numere de înmatriculare furate în prealabil de la autoturisme staţionate, conform oradecluj.ro.

 

Roșianu a recunoscut în fața procurorilor furturile comise, dar în primă fază a spus că a uitat să plătească și că nu voia să fure nimic.

 

”Prințul” nu s-a comportat deloc ca un om fără bani la nunta pe care a organizat-o zilele trecute la un restaurant clujean, unde i-au cântat maneliști de primă mână din România, precum Florin Salam și Sandu Ciorbă.

 

S-a însurat ”prințul” țiganilor din Cluj. Lui Dragoș Roșianu i-au cântat Florin Salam și Sandu Ciorbă - FOTO

Comentarii Facebook