Primarul Sorin Apostu le bate obrazul primarilor din Floresti si Apahida: Nu ati facut crese si gradinite VIDEO si FOTO


Primarul Sorin Apostu le bate obrazul primarilor din Floresti si Apahida, unde in ultimii ani populatia a explodat, dar edilii nu s-au preocupat de construirea unor crese sau gradinite.

"De la preluarea din anul 2007 si crearea Centrului Bugetar Crese numarul de locuri a crescut de la 400 la 800, in 2011. Mai mult, o data cu finalizarea celor doua proiecte care sunt deja licitate de catre Guvern, este vorba despre cresele de pe strada Coastei si Grigore Alexandrescu, vom ajunge la 1.000 de locuri in cresele clujene. Alta data aceste locuri pareau ca nu sunt necesare, dar astazi, datorita dezvoltarii zonelor metropolitane, ca sa nu dau numele unor primarii care nu s-au ingrijit de ceea ce inseamna sistemul educational, aceste locuri pentru Cluj-Napoca sunt suficiente, dar prin cresterea cu alte 200 de locuri vom putea ajuta si comunele din zona metropolitana", a declarat primarul Sorin Apostu.

Primaria Cluj-Napoca a modernizat in acest an cresa nr. 8 din cartierul Manastur, unde a fost investita suma de 1,2 milioane de lei. "Am crescut spatiul acestei locatii, creandu-se astfel 50 de locuri in plus, dar mai important s-a dublat capacitatea acestei cladiri. S-a facut si o bucatarie noua care deserveste alte doua crese din zona si nu mai trebuie sa apelam la catering", a mai spus Apostu.

O alta cresa a fost amenajata in cartierul Gheorgheni, pe strada Baita nr. 1. "Am facut 60 de noi locuri in cartierul Gheorgheni in cateva spatii care erau inchiriate de diverse firme care organizau petreceri pentru copii. Acolo vom avea trei nnoi grupe si lucrarile au costat 162 de mii de lei", a mai afirmat Sorin Apostu.

Alte doua crese urmeaza sa fie construite din fonduri de la Ministerul Dezvoltarii pe strazile Coastei si Grigore Alexandrescu.

 

Vezi si...

Transport in comun pe strada Mehedinti, din 2012. Totul depinde de finalizarea a doua parkinguri VIDEO

Comentarii Facebook