Primarul Floreștiului e în ”război” cu cetățenii care vandalizează comuna: Parca unii acum au coborat din copaci FOTO


Primarul comunei Florești s-a săturat de cei care distrug, în repetate rânduri, proprietățile publice din localitate și le-a transmis o serie de mesaje dure.

Prin intermediul contului său de Facebook, primarul Horia Șulea le-a declarat ”război” locuitorilor comunei care fac mizerie în parcuri sau distrug bunurile publice, spunând că poate ”unii acum au coborât din copaci”.

Parca am trai in salbaticie si parca unii acum au coborat din copaci. In Poligonul mic cosul de gunoi al miniparculetului a devenit ditamai tomberonul! In Parcul ANL GARDUL DE PROTECTIE al terenului multifunctional a fost distrus! In Parcul de la Stadion, gardul distrus si mizerie la 10 centimetri de cosul de gunoi! Aspecte sesizate de Politia Locala azi noapte. S-a facut Pv de constatare pt distrugere. S-a facut curat dupa cum se vede in unele poze…Din nou! Unii sunt chiar nesimtiti…Efectiv nu mai am cuvinte!

Nici nu mai stiu ce sa cred. Sa fie oare doar niste animale inconstiente, salbatice, fara pic de bun simt, bipede-bineinteles…sau poate e vorba de niste brute puse sa distruga de altii. Si pt ce? Cat de nebun trebuie sa fii pt a nu realiza ca de fapt lovesti intr-o comunitate de 35.000 de oameni !?? Dar, pt unii scopul scuza mijloacele si ei sunt gata sa batjocoreasca mii de oameni pt un tel ipocrit….Pacat!”, scrie Șulea pe rețeaua de socializare.

Acesta nu s-a oprit aici și le-a mai transmis un mesaj dur vandalilor.

Tind sa cred ca e ceva intentionat. Peste noapte parca vandalii au atacat Florestiul. Parcurile distruse, pe Somesului semne de circulatie rupte, pe Cetatii 3 copaci smulsi...si astea sunt doar cateva exemple. Repet...Si pt ce? Cat de nebun trebuie sa fii pt a nu realiza ca de fapt lovesti intr-o comunitate de 35.000 de oameni !?? Dar, pt unii scopul scuza mijloacele si ei sunt gata sa batjocoreasca mii de oameni pt un tel ipocrit….Pacat!”, a mai scris primarul Floreștiului.

Comentarii Facebook