Pelerinaj la Mânăstirea Nicula. Peste 250 jandarmi asigură paza


În acest sfârșit de săptămână, în perioada 14-15 august, are loc tradiționalul pelerinaj la Mânăstirea Nicula, cu ocazia Hramului ”Adormirii Maicii Domnului”, iar peste 250 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică în zonă.

Astfel, jandarmii vor fi prezenţi încă din data de 13.08.2015 atât pe traseele de afluire/defluire, în zona mănăstirii şi în interiorul acesteia pentru evitarea producerii oricăror fapte de natură antisocială.

Măsurile luate vor viza asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică care să le permită credincioşilor reculegerea dorită în faţa Icoanei făcătoare de minuni de la Sfânta Mănăstire Nicula.

Efectivele de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la procesiunea ortodoxă organizată vineri 14 august a.c., pe traseul ce va fi parcurs, pe jos, din municipiul Gherla până la mănăstirea Nicula.

De asemenea, jandarmii clujeni vor asigura măsurile de ordine publică în această perioadă si în zona Mănăstirii Floreşti-Tăuţi din judeţul Cluj.

Comentarii Facebook