Primaria vrea sa inchida la ora 22.00 terasele si terenurile de sport din cartierele Clujului

Proprietarii ar putea fi obligati sa inchida terasele si terenurile de sport din cartierele clujene la ora 22.00, potrivit unui proiect de Hotarare de Consiliu local.

 

"Orarul de functionare al terenurilor de sport de pe raza municipiului Cluj-Napoca, in zonele cu locuinte, este in intervalul 7.00-22.00", se arata in proiect.

 

"Se interzice persoanelor fizice si juridice desfasurarea activitatii la terasele de alimentatie publica, intre orele 22.00-8.00, in cartierele municipiului Cluj-Napoca", este o alta prevedere a proiectului supus dezbaterii Consiliul local in data de 15 iulie.

 

Nerespectarea acestor prevederi constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 1.000 si 2.000 de lei. In cazul repetarii se poate dispune suspendarea activitatii pe o perioada de 30 de zile, iar nerespectarea acestei decizii poate duce la incetarea activitatii prin decizie a primarului, se mai arata in proiect.

 

Potrivit reprezentantilor Directiei Politiei Comunitare, in ultimii ani, s-au inregistrat numeroase sesizari telefonice sau in scris cu privire la disconfortul creat locuitorilor prin desfasurarea acestor activitati dupa ora 22.00.

Comentarii Facebook