Primaria si patronatele din turism s-au constituit in Asociatia de promovare a turismului clujean


Primaria Cluj-Napoca si patronatele din turism au semnat actul constitutiv al Asociatiie de promovare a turismului clujean.

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Laszlo Attila, a declarat ca "este un fapt imbucurator ca am ajuns pana la semnarea actului constitutiv al acestei asociatii care se refera la un domeniu de activitate extrem de important pentru municipiul nostru, atat implicarea factorilor de specialitate din acest domeniu, si aici ma refer la patronate si la ceilalti oameni de specialitate, cat si cea a autoritatii. In afara de faptul ca trebuie si avem obligatia de a ne promova orasul catre exterior, trebuie sa fim capabili si de a face fata situatiilor, unde vrand-nevrand trebuie sa colaboram. Aici ma refer la acele situatii care sunt legate de diferite evenimente, in primul rand culturale, si impreuna trebuie sa le rezolvam. Trebuie sa existe o cale normala de comunicare, o cale normala de cooperare cu aceasta industrie si cu celelalte autoritati locale".

Ideea infiintarii acestei asociatii a fost initiata in urma cu 3 ani, dar pasi concreti s-au facut in urma cu cateva luni de zile, a recunoscut Laszlo Attila.

Comentarii Facebook