,,Primăria îți face programul de somn''- Clujenii, exasperați de lucrările făcute în toiul nopții chiar sub geamul lor


Clujenii care locuiesc pe o stradă din centru se plâng că nu pot dormi din cauza zgomotului produs de lucrările făcute în mijlocul nopții. Un clujean reclamă că a încercat orice soluție pentru ca acestea să nu mai aibă loc pe parcusul orelor de liniște, însă fără vreun rezultat. 

,,În orașul de 5 stele al domnului Boc, la miezul nopții ne cântă vidanja la geam. Si totuși cât de constipat este orasul asta?

A doua noapte la rând avem un mic șantier, la geamul dormitorului. De dormit, nu poate fi vorba, de-abia ne auzim. Ieri am stat cu vecinii si am admirat scena. Pe la 4 dimineața au plecat.

Am sunat la poliție - degeaba.

Am făcut o sesizare pe MyCluj. Probabil ne răspund peste 4 săptămâni sa ne spună ca au fost si într-adevăr era zgomot (cum fac cu mirosurile neplăcute de ani de zile).

Ca sa fie clar - avem vidanja asta pe strada de 2 săptămâni. Doar ca de 2 zile… a început sa vina în tura de noapte.

Nu înțeleg - care sunt așteptările celor care dau aceste autorizații?

Zicea Boc ca nu moare nimeni de la gălăgie într-o săptămână de festival. Atitudinea asta… se propaga. "Primăria îți face programul de somn." Asta ar trebui sa fie sloganul pentru 2024.

Imi vine sa mor de nervi - este a 100-a oara când ajung la concluzia ca trăim sub un regim care nu dă 2 bani pe drepturile si confortul tău.

Eu nu mai am idei. Vreun sfat ceva?”, a scris bărbatul pe un grup dedicat civivilor clujeni.

Foto: Clujul Civic


Comentarii Facebook