Duminica 28 Aprilie

”Niciodată nu mi s-a întâmplat să-mi fie frică că o să fiu pocnită” - Scandal la Electrica Cluj cu omul de la pază - FOTO


O clientă a Electrica susține că ea și bunica ei au fost amenințate și înjurate de agentul de pază la enerna coadă de la sediul instituției de pe strada Gheorghe Șincai, nr. 1. 

Niciodată nu mi s-a întâmplat să-mi fie frică că o să fiu pocnită într-o situație de business până azi de dimineață când, la biroul Electrica Furnizare din Cluj, Strada Gheorghe Șincai, nr 1, un domn mare, mare de tot, ne-a luat la rost (pe mine și pe Buni), a înjurat clienții care comentau că nu sunt lăsați să intre și a bruscat-o pe doamna din fața mea. Domnul de la pază.

Eu m-am uitat ca David care n-are praștie la Goliath și i-am zis că avem programare. Și că nu-i frumos să înjure. Dumnealui a mormăit ceva și ne-a lăsat să intrăm.

Acolo, într-o tăcere de mormânt, acel tartor ordona clienților unde să stea și mai ales să stea jos că le stresează pe doamnele de la birou. Care, când nu mai puteau de....stress strigau la dumnealui că de ce lasă prea multe persoane înăuntru (nu eram prea multe).

Evident că domnul și doamnele nu sunt atât de mult de vină precum șefii lor. Șefi care se bucură de profitul net de peste 400 mil. lei și o creștere la bursă de peste 15% a acțiunilor anul trecut. Pe spatele bunicilor, mătușilor și a doamnei care era a treia zi plecată de la serviciu ca să-și rezolve problemele de facturare.

Rușine. Rușine. Rușine”, a relatat clujeanca pe o rețea de socializare.

Aceasta a încercat să depună sesizare la Centrul de Relații cu Clienții Electrica, dar telefonic toate liniile erau ocupate, pe site a primit eroare, dar a sesizat Poliția Locală, Poliția Română și ANPC. Cei de la Electrica Furnizare au sunat-o și au promis că vor investiga situația.

Noi le recomandăm mai bine să folosească zecile de milioane de lei profit pentru a amenaja undeva un spațiu confortabil pentru interacțiunea cu clienții. Zilnic, la sediul din centrul Clujului este coadă și oamenii stau ore bune pentru a-și rezolva probleme curente.

Comentarii Facebook