Încă un scandal monstru pe Piezișă! Polițiștii, ajunși la limita răbdării din cauza conflictelor de pe „strada cu chefuri”: „Nu consumați alcool excesiv”


Localurile de pe strada Piezișă, locul simbol al Clujului, cunoscut pentru chefurile organizate până dimineața, atrag ca un magnet conflictele. De această dată, polițiștii clujeni au dispus reținerea a trei tineri cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani, din județul Cluj pentru agresarea unui bărbat. Incidentul s-a produs la scurt timp după ce un bărbat ar fi încercat să intre într-un local de pe strada Piezișă din Cluj-Napoca, având asupra sa un cuțit.

„La data de 22 februarie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Cluj-Napoca au dispus reținerea a trei tineri cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani, din județul Cluj, cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

În fapt, la data de 4 februarie a.c., în jurul orei 05.00, aflați pe strada Piezișa, cei trei ar fi agresat fizic un bărbat de 35 de ani.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat grupul în cauză, format din doi tineri, o minoră de 16 ani și o femeie de 38 de ani, din Florești.

Față de trei dintre aceștia a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Femeia de 38 de ani este bănuită de instigare la comiterea faptelor, fiind astfel efectuate cercetări pentru infracțiunea de instigare publică”, transmite IPJ Cluj.

Polițiștii amintesc și un alt incident petrecut în data de 28 ianuarie. 

„Reamintim faptul că la data de 8 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca –Secția 6 Poliție au dispus reținerea unui alt bărbat, de 32 de ani, cercetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În cursul nopții de 28/29 ianuarie a.c., bărbatul ar fi încercat să intre într-un local de pe strada Piezișă din Cluj-Napoca, având asupra sa un obiect contondent, manifestând un comportament agresiv, motiv pentru care a fost împiedicat de agenții de pază să pătrundă în local.  

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat instanței care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, precizează cei de la IPJ Cluj. 

După nenumărate incidente, polițiștii îi roagă pe clujeni să nu consume alcool excesiv când vizitează localurile de pe strada Piezișă: „Strada Piezișă din municipiul Cluj-Napoca este intens circulată de către tineri, atât în cursul săptămânii, cât și în timpul weekendurilor. Le recomandăm tuturor celor care frecventează locația să evite consumul excesiv de alcool şi implicarea în stări conflictuale! Polițiștii clujeni vor aplica măsurile legale în urma producerii situațiilor de acest fel. Reiterăm importanța respectării normelor de conduită socială!”.

Comentarii Facebook