Primăria are planuri mari pentru clădirea neterminată a Spitalului Regional: Există o discuție pe care nu am abandonat-o


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, joi, că are planuri pentru clădirea neterminată în care trebuia să se realizeze Spitalul Regional de Urgență.

Boc a anunțat că Primăria intenșionează să construiască un nou azil de bătrâni, iar o variantă pentru locația acestuia ar putea fi clădirea neterminată a fostului spital.

Primăria intenționează, pe fonduri europene, în exercițiul financiar 2014-2020, să construiască încă un cămin de bătrâni, pe care să îl pună la dispoziție clujenilor. Sunt oameni interesați și acum căutăm soluțiile de teren și financiare”, a declarat Emil Boc.

Mai există o discuție pe care încă nu am abandonat-o, ca inclusiv fosta clădire a spitalului de urgență, care nu s-a finalizat și care e acum la Minsiterul Educației, să fie trecută la Primărie în viitor, pentru ca acolo să se poată amenaja un azil de bătrâni”, a mai spus acesta.

Edilul șef a precizat că momentan Ministerul Educației trebuie să hotărască dacă va ține clădirea pentru construirea unei instituții școlare sau dacă are alte planuri pentru ea. Acesta a precizat că va propune în consiliul local o solicitare pentru cedarea construcției către administrația locală.

Comentarii Facebook