Infractori, condamnați la închisoare, prinși de polițiști la Cluj



Polițiștii clujeni au depistat, miercuri, doi bărbați, dați în urmărire națională pentru executarea unor pedepse cu închisoarea.

La data de 8 aprilie a.c., poliţiştii au acţionat pentru depistarea persoanelor pe numele cărora au fost emise mandate naţionale sau europene de arestare ori de executare a unor pedepse privative de libertate, precum şi pentru identificarea persoanelor care se sustrag urmării penale sau sunt dispărute”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Ieri, în jurul orei 8:30, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost emis de către Judecătoria Cluj-Napoca pe numele unui bărbat de 28 de ani, din Cluj-Napoca, care are de executat 3 ani de închisoare pentru infracţiuni rutiere.

Totodată, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Baciu au depistat, pe raza localităţii Mera, un bărbat pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei. Bărbatul este condamnat la 4 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Comentarii Facebook