Primăria Apahida, decimată de COVID-19, revine încet la activitate! Primarul Fati reîncepe lucrul


Primarul comunei Apahida, Grigore Fati, se întoarce la locul de muncă de marți, 24 noiembrie, după ce ultimul test COVID-19 a fost negativ. Primarul alături de 45 de angajați din Primărie au fost testați pozitivi în ultimele 14 zile. 

45 de angajați au fost depistați pozitivi în ultimele două săptămâni. Am fost eu acum 14 zile, apoi au urmat alții în urmă cu 10 zile, iar restul marțea trecută. Nu a mai rămas multă lume să meargă la serviciu, pentru că cei negativi au fost contacți și au trebuit să se izoleze. De vineri, revin mulți la locul de muncă. EU mă duc de marți, 24 noiembrie”, a declarat Grigore Fati, primarul comunei Apahida.

Edilul a precizat că situația este critică, pentru că toți șoferii de pe utilaje sunt bolnavi. ”Dacă ar fi o situație de înzăpezire, nu am avea cu ce să intervenim pe străzi, pentru că nu avem țoferi”, a spus Fati.

Primarul a mai explicat că, suspect, numai 4 -5 oameni, din cei 45 au avut unele simptome, ”lipsă miros sau gust”, restul au fost asimptomatici. ”Am avut și 11 angajate de la creșă bolnave, dar nimeni nu s-a îmbolnăvit dintre copii sau părinți”, a mai adăugat primarul Grogre Fati. 

Comentarii Facebook