Premiera! Parintii vor putea vedea pe site -ul Primariei Cluj-Napoca daca odraslele chiulesc VIDEO

 

Primarul Sorin Apostu a anuntat ca va implementa pe noul portal al municipalitatii un soft pe baza caruia parintii sa poata vedea daca odraslele chiulesc sau nu de la scoala.

 

Ministerul Educatiei impune tuturor scolilor sa achizitioneze un soft si sa ii doteze pe elevi cu cartele, cu care acestia sa se "ponteze" cand intra in unitatea de invatamant. "Mergand mai departe cu acest proiect, am discutat cu informaticienii primariei si mi-au spus ca datele stranse de la fiecare scoala pot fi scocate pe noul site al municipalitatii, la care acum lucram. Parintii vor putea sa vada ora la care copilul lor a intrat in scoala, cat a stat si daca a chiulit", a declarat primarul Sorin Apostu.

 

Softul de"pontaj" costa 1.500 de lei si va fi cumparat de fiecare scoala din fonduri proprii, iar o cartele costa intre 4 si 5 lei, urmand sa fieachizitionate de catre parinti.

 

Implementarea acestui sistem de acces in scoala pe baza unor cartele se va face in primul semestru, iar din 1 ianuarie ar trebui sa fie functional.

Comentarii Facebook