Prefectura Cluj: Au fost probleme în organizarea concertului Andrea Bocelli

 

Prefectura Cluj anunță că a cerut rapoarte de la instituțiile subordonate în privința modului în care a fost organizat accesul publicului spectator la concertul Andrea Bocelli, de duminică seara. 

 

Prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Ioan Vuşcan, în calitatea sa de preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a cerut azi, 26 iunie 2017, instituţiilor de ordine publică din judeţ un raport detaliat cu privire la unele deficienţe semnalate în organizarea accesului publicului spectator la concertul Andrea Bocelli care s-a desfăşurat duminică, 25 iunie a.c. pe Cluj Arena. 

 

Precizăm că aceste informări au fost cerute Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” Cluj, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Alexandru Vaida Voevod” Cluj şi Grupării de Jandarmi Mobilă „Ştefan Cicio Pop” Cluj. De asemenea, fiecarei instituţii din cele menţionate mai sus i-au fost cerute rapoarte detaliate asupra modului de organizare a afluirii / defluirii publicului spectator, precum şi în ce măsură planul stabilit a fost respectat şi eventualele măsuri luate împotriva organizatorilor”.  

Comentarii Facebook