Poveste din Dej care dovedește că mama lui Dorel este tot timpul gravidă - FOTO


Mama lui Dorel este tot timpul gravidă, iar o problemă minoră din Dej demonstrează fix acest lucru. 

Reporterul Antena 1, Alex Prunean, a reclamat faptul că pe stradă gurile de canal s-au lăsat și este un pericol. Cei de la Primărie au dat vina pe cei de la Compania de Apă Canal, dar au spus că vor remedia problema, pentru a mulțumi contribuabilul. 

Ei bine, Dorel de la Primăria Dej sau de la Compania de Apă Someș s-a dus la fața locului și a schimbat capacul de canal care era bun, fără a face altceva.

Până acum îi credeam leneși, acum am confirmarea: sunt și proști!

Știți povestea cu pacientul căruia i-a fost amputat piciorul greșit? Mai citiți una:

În urma cu vreo doua saptamani am anunțat la Primăria Municipiului Dej ca două guri de canal de la mine de pe strada au cedat și au căzut mult sub nivelul asfaltului. Abia mai poate trece mașina! Mi s-a spus ca nu ei, ca cei de la Compania de Apă Someş S.A.…că vai, că vai-vai, dar că vor rezolva și îi vor anunța pe cei de la companie (Primăria a pus capacele cand s-a asfaltat… in urma cu vreo 10-12 ani). Azi, am venit din nou acasă si am văzut ca au fost… dar au schimbat ce nu trebuia - singurul capac de canal care mai era bun, restul au rămas la fel (foto stanga). Și pe cel nou l-au lăsat așa (foto dreapta), deci mai mult au stricat! Atât s-a putut! Timpul trece, banii vin! Și ne facem că muncim! #dej #primariaDej #companiadeapasomes”, a relatat reporterul Antena 1, Alex Prunean. 

-------------------------

UPDATE

Muncitorii și-au făcut apariția în Joia Mare, pentru a remedia problema. 

WhatsApp Image 2022-04-21 at 12.13.01.jpeg

Comentarii Facebook