Duminica 28 Aprilie

Pompierii clujeni intervin în Mureș la două incendii devastatoare. Arde un depozit de carburant şi material lemnos, un bărbat a murit


Misiune specială pentru pompierii clujeni, care intervin în aceste momente la două incidente tragice în Mureș. Un incendiu a izbucnit, astăzi, la un depozit de carburant şi lemne din cadrul unui operator economic din localitatea Eremitu, judeţul Mureş. Câteva ore mai târziu, pompierii mureșeni, au fost alertați să intervină pentru stingerea unui alt incendiu din județul Mureș, izbucnit la un depozit de mase plastice în orașul Ungheni.

„Două autospeciale de stins incendii de mare capacitate, din cadrul Detașamentului Turda și Punctul de Lucru Florești, se deplasează în sprijinul pompierilor mureșeni, respectiv în municipiile Târgu Mureș și Târnăveni, pentru a asigura intervențiile curente pe timpul desfășurării operațiunilor de stingere a incendiului izbucnit la o hală de preluarea lemnului din localitatea Eremitu, cu o suprafață de aproximativ 4600mp”, transmite ISU Cluj.

Din primele date, incendiul s-a manifestat pe o suprafață de circa 4000 mp, cu degajări mari de fum. Din nefericire, patru bărbaţi au fost răniţi în urma incendiului, unul dintre ei fiind găsit inconştient la faţa locului. Medicii au încercat să îl resusciteze, însă toate eforturile au fost în zadar.

Un alt incendiu a izbucnit în Mureș, la un depozit de mase plastice în orașul Ungheni

„Autospeciala și echipajul de pompieri din Punctul de Lucru Florești, aflați în sprijinul pompierilor mureșeni, au fost alertați să intervină pentru stingerea unui alt incendiu din județul Mureș, izbucnit la un depozit de mase plastice în orașul Ungheni.

Intervin la fața locului pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Mureș, alături de echipajul de la ISU Cluj”, precizează cei de la ISU Cluj.

Foto: Incendiul devastator la un depozit de carburant şi lemne din Eremitu, Mureș

Comentarii Facebook