Bunic de 89 de ani din Cluj, tâlhărit de un bărbat, după ce și-a afișat suma mare pe care o avea la el - VIDEO


Un bătrân de 89 de ani din Dej a fost tâlhărit de un bărbat din Mureș, care îl cunoștea. Acesta a văzut că persoana vârstnică avea la ea o sumă mare de bani și a pus la cale infracțiunea. 

Mai precis, bătrânul s-a dus la un local și a comandat o apă, a plătit, dar ar fi lăsat să i se vadă portofelul, care era doldora de bani. Un cunoscut a văzut scena și l-a urmărit pe bătrân, iar apoi l-a tâlhărit.

La data de 21 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, în vârstă de 39 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 16 august a.c., în jurul orei 21.45, Poliția municipiului Dej a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că o persoană mai în vârstă, de sex masculin, se află căzută pe o stradă din municipiu și este posibil ca aceasta să fi fost agresată și deposedată de bunuri.

În baza celor sesizate, polițiștii au demarat de îndată cercetări, identificând  victima, respectiv un bărbat, în vârstă de 89 de ani, din municipiul Dej, care a fost transportat la spital de către un echipaj medical. S-a stabilit că bărbatul a fost agresat de către o persoană necunoscută și deposedat de suma de 5.000 de lei.

În continuare, polițiștii de investigații criminale au efectuat activități operative pentru depistarea autorului și tragerea la răspundere a acestuia. Astfel, în urma informațiilor obținute, a fost identificată persoana bănuită de comiterea infracțiunii, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din județul Mureș.

În cauză, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 85%.

La data de 21 august a.c., în urma probatoriului administrat, polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, ulterior bărbatul fiind prezentat magistraților Judecătoriei Dej, care au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii atenționează persoanele care au la ele sume mari de bani să nu le expună în public, pentru că pot deveni țina infractorilor!

Comentarii Facebook