Politistii rutieri clujeni au ridicat sambata 21 de permise de conducere. 550 de radare sunt pe drumuri si duminica, in toata tara


Politistii rutieri au ridicat sambata 21 de permise de conducere in urma unei actiuni de combatere a neregulilor din trafic. Cele mai multe permise au fost suspendate pentru depasiri neregulamentare.

Actiunea a avut loc intre orele 10.00 si 20.00, atat pe autostrada Transilvania, cat si pe drumurile nationale care tranziteaza judetul Cluj. Zece permise au fost suspendate pentru efectuarea unor depasiri neregulamentare, trei pentru depasirea vitezei cu mai mult de 50 de km/h decat limita maxima admisa si trei permise pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice.

La nivel national au fost ridicate 770 de permise de conducerea, in cadrul unei actiuni la care au participat 3.200 de politisti.

Cel mai "iute" sofer a fost prins pe autostrada Soarelui, unde un barbat a fost depistat de radar conducand cu 215 km/h. Un alt "vitezoman" a fost depistat de radarele Stealth pe autostrada A1, cu 210 km/h.

In Arad a fost prins, pe un drum national, un tanar de 22 de ani, care rula cu 192 km/h, iar un motociclist a fost depistat de radare ruland cu 215 km/h.

 

Actiunea demarata sambata, continua si duminica, iar la nivel national politistii rutieri au anuntat ca vor scoate in trafic 550 de radare.

Comentarii Facebook