Polițiștii din Cluj au găsit unul dintre caii de rasă furați în 2019 de la o herghelie din Hodișu


Polițiștii clujeni au reușit depistarea unuia dintre caii de rasă furați în 2019, de la o herghelie din Hodișu, comuna Poieni, județul Cluj, tocmai la un bărbat de 61 de ani din municipiul Blaj, județul Alba.

În 10 martie, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, cu sprijinul polițiștilor Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției orașului Huedin și a luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința unui bărbat în vârstă de 61 de ani, din municipiul Blaj, județul Alba. Acesta cumpărase unul dintre caii furați în noaptea de 16 spre 17 martie 2019 de la herghelia din Hodișu.

În fapt, la data de 16/17 martie 2019, în intervalul orar 23.00-07.00, din extravilanul localității Hodișu, comuna Poieni, s-ar fi sustras șase cabaline, cauzându-se un prejudiciu estimat la circa 100.000 de lei.

Percheziția derulată la data de 10 martie a.c., a condus la identificarea și ridicarea unuia dintre exemplarele cabaline, evaluat la suma de 6.000 de euro”, precizează anchetatorii.

Caii furați acum 3 ani sunt din rasa ”ardenez” şi ”sânge rece polonez”. Aceștia aveau microcip, astfel că vânzarea lor se putea face cu dificultate.

Poliția continuă să caute celelalte animale furate.

Comentarii Facebook