Polițiștii din Cluj au câștigat turneul caritabil ”VOLEI 2 GIVE” - FOTO

 

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au câştigat turneul de volei mixt – VOLEI 2 GIVE, organizat în scop caritabil, ocupând prima poziţie pe podium.

 

Poliţişti ai structurilor de ordine publică, acţiuni speciale, rutieri, investigaţii criminale, ş.a., cu abilităţi sportive, s-au reunit într-o echipă mixtă de volei şi au participat la turneul organizat în scop caritabil VOLEI 2 GIVE, ediţia a III-a.

 

Astfel, în perioada 5 - 6 decembrie a.c., echipa Poliţiei Clujene a concurat cu alte 31  de echipe înscrise la acest eveniment şi au reuşit să obţină primul loc pe podium.

 

Fondurile adunate au fost donate Fundaţiei Române pentru Copii, Comunitate şi Familie, precum şi Asociaţiei O Masă Caldă, cu ocazia zilei de 6 decembrie – cunoscută ca fiind sărbătoarea copiilor.

 

În perioada sărbatorilor de iarnă, poliţiştii clujeni continuă acţiunile umanitare care se adresează, în principal, celor care nu au familii cu care să sărbătorească Crăciunul, sau pe cineva de la care să primească daruri.

Comentarii Facebook