Polițiștii clujeni s-au sesizat din oficiu în cazul elevului bătut de către profesorul de matematică


Poliția Cluj s-a sesizat din oficiu după apariția unor informații în presă, potrivit cărora un elev de clasa a VI-a a fost bătut cu pumnii și picioarele de către profesorul său de matematică. 

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, referitoare la un elev al unei unități școlare din municipiul Turda, care ar fi fost agresat fizic de un cadru didactic la data de 15 februarie a.c., polițiștii municipiului Turda s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă. Astfel, în cauză au fost demarate cercetări și vor fi efectuate verificări pentru a fi stabilite toate circumstanțele în care a avut loc evenimentul”, notează Poliția Municipiului Turda, citată de clujust.ro.

De asemenea, autoritățile menționează că acest caz se află în atenția polițiștilor din cadrul Biroului Siguranță Școlară Cluj. Potrivit informațiilor oferite de către polițiștii clujeni, la nivelul Poliției municipiului Turda, nu a fost depusă o plângere referitoare la acest eveniment, până la etapa actuală. 

Reamintim că mama băiatului susține că odată ajunsă la școală, diriginta și directoarea școlii au încercat să mușamalizeze faptele întâmplate la ora de matematică, în cadrul școlii „Horea, Cloșca și Crișan” din Turda. Aceasta a fost anunțată că fiul său a fost îmbrâncit de profesor, însă când copiii au ajuns acasă, pe grupul de părinți au apărut mesaje în care celelalte mame au explicat  adevărata situație. Elevul ar fi fost bătut de profesorul de matematică. 

Comentarii Facebook