Polițiștii clujeni au dat amenzi de 13.000 lei, într-o singură zi. Nu i-au iertat nici pe cei care vorbesc la telefon în timp ce conduc


Polițiștii de la Rutieră au efectuat, luni, o serie de controale în trafic pe raza municipiului Cluj-Napoca în urma cărora au aplicat 76 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 13.335 lei.

Astfel, au fost sancționați 11 pietoni pentru traversări neregulamentare. De asemenea, 11 conducători auto au fost sancționați pentru neacordare de prioritate pietonilor, 8 pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului, 9 pentru staționări/opriri neregulamentare, 6 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Pentru utilizarea telefonului mobil în timpul conducerii autovehiculelor, fără a utiliza sistemul ,,mâini libere”, au fost sancționați 6 conducători auto, anunță IPJ Cluj.

Ca măsuri complementare, au fost reținute 22 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiștii au constatat 2 infracțiuni rutiere, fiind depistați doi conducători auto care circulau pe străzile Regele Ferdinand și Dorobanților, deși aveau suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

Comentarii Facebook