Marti 5 Iulie

Clujeancă prinsă după ce a jefuit un bărbat în pasajul din Piața Gării. I-a luat banii și a mers la ”păcănele”O femeie a fost prinsă, ieri, de polițiștii clujeni după ce a furat banii unui brăbat, în pasajul subteran din Piața Gării.

La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 12:45, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 39 de ani, din Măguri Răcătău, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de furt”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, în timp ce se deplasa prin pasajul pietonal al gării din Cluj-Napoca, bărbatul ar fi fost abordat de către o femeie care, profitând de neatenția acestuia, i-ar fi sustras circa 800 de lei din geaca pe care o purta.

În baza sesizării, polițiștii au efectuat verificări și au depistat într-o sală de jocuri, din zona gării, o femeie de 27 de ani, din Cluj-Napoca, bănuită de comiterea furtului.

Prejudiciul a fost recuperat de către polițiști, iar femeia a fost reținută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraților cu propunere legală.

Comentarii Facebook