Polițiștii cer ajutorul clujenilor pentru a-l identifica pe bărbatul găsit mort în Someș, lângă Aeroport. Vezi aici semnalmentele


Polițiștii clujeni solicită sprijinul cetățenilor pentru a stabili identitatea bărbatului găsit decedat la 1 iunie, în albia Someșului Mic, lângă Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Conform oamenilor legii, asupra acestuia nu au fost găsite documente care să permită identificarea, iar până în acest moment, la Poliţie nu s-a prezentat nicio persoană care să-l fi cunoscut.

Poliţiştii continuă investigaţiile pentru stabilirea identităţii şi a circumstanţelor exacte în care a survenit decesul.

Cetăţenii care ar putea veni în sprijinul anchetei, au la dispoziţie următoarele informaţii:

Semnalmentele bărbatului: vârstă 40-60 de ani; înălţime 1,69 m; greutate aproximativ 60 de kg., constituţie fizică atletică; ten deschis la culoare; păr grizonat (negru anterior), cu calviţie pronunţată în partea din faţă.

Particularităţi: bărbatul a fost supus unei intervenţii chirurgicale complicate la cap, survenită cu 2 - 4 luni înainte de data decesului, iar cicatricile operaţiei au formă pătrată; Totodată, acestuia i s-a efectuat o lucrare dentară în partea superioară a maxilarului.

Obiecte de îmbrăcăminte: cămaşă neagră cu dungi gri/crem, pantofi negri, de mărimea 40.

În urma examinării sumare s-a constatat că pe corpul bărbatului nu sunt urme vizibile ale vreunei agresiuni. Totodată, s-a stabilit că decesul bărbatului ar fi survenit cu aproximativ o lună anterior datei la care a fost găsit.

 

Cei care au informaţii şi pot oferi detalii pentru identificarea bărbatului sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Comentarii Facebook