Polițiștii care au anchetat accidentul de pe Calea Dezmirului au lucrat ca la ”carte”. Cel de la volan REȚINUT - FOTO


Echipa de polițiști care a lucrat la cazul accidentului de pe Calea Dezmirului, Biroul Rutier și Sectia 7 Poliție, a acționat ca la carte și așa a reușit să-l ”dovedeasca” pe cel care se afla la volan, deși acesta a fugit, părăsind mașina, după ce a lovit stâlp și gardul de pe marginea drumului. 

Accident pe Calea Dezmirului! Ocupanții au fugit din mașină. Cel de la volan a fost arestat - FOTO

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Biroul Rutier și Sectia 7 Politie a fost identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tanar în vârstă de 25 ani din Cluj Napoca, acesta fiind cercetat penal sub aspectul savarsirii infracțiunilor de conducere fara permis, conducere sub influenta alcoolului si furt de folosinta. 

La data de 21.04.2019, ora 09.30, acesta a fost implicat intr-un accident rutier soldat cu pagube materiale, conducand autoturismul, fara incuviintarea proprietarului autoturismului, pe strada Calea Dezmirului, fara a detine permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule si având o alcoolemie de peste 0.80 mg/l alcool pur in aerul expirat.

În urma evenimentului, politistii s-au mobilizat rapid și au declanșat ancheta, un polițist venind din timpul liber pentru a ajuta la investigații. Echipa de anchetatori a reusit sa administreze probatoriul necesar masurii de reținere luate.

Cel care se afla la volan avea o alcoolemie de peste 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat.

vlcsnap-2019-04-21-17h59m47s559.png

Comentarii Facebook