Accident pe Calea Dezmirului! Ocupanții au fugit din mașină. Cel de la volan a fost arestat - FOTO


Un autoturism a fost avariat pe Calea Dezmirului, duminică dimineața.

Conform ISU Cluj, pe calea dezmirului a fost solicitat un echipaj de descarcerare, însă nu au efectuat alte operațiuni decât pentru asigurarea autovehiculului. Era vorba despre un singur autoturism ieșit în afara părții carosabile și din care au fugit ocupanții.

La locul accidentului nu mai era nimeni în momentul care au ajuns poliția și pompierii.

- Cel care se afla la volan a fost reținut pentru 24 de ore.

- Conducătorul auto nu avea permis, furase mașina și avea o alcoolemie de peste 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat.

----------------------------

UPDATE 

IPJ Cluj anunță că, în jurul orei 09.30, a primit o sesizare cu privire la un accident rutier produs pe Calea Dezmirului, Cluj Napoca. 

Conducatorul auto nu a fost gasit la fata locului. Se fac verificari cu privire la identitatea conducatorului auto. 

Conform primelor informatii, accidentul s-a produs pe fondul neadaptarii vitezei in curba, rezultand pagube materiale (la autovehicul, gardul unui imobil din zona,  un stalp de lemn).

Proprietarul autovehiculului a fost identificat. Este vorba despre un barbat din Cluj Napoca. Urmeaza sa se stabileasca daca el a condus autoturismul sau alta persoana. Cercetarile sunt in derulare.

Drumul public a fost blocat  circa 45 min.

---------------------------------

UPDATE 13:30

Poliția Cluj l-a identificat, în jurul orei 11:30, pe proprietarul autovehiculului. Acesta are 30 de ani, este din Cluj-Napoca și se află sub influența alcoolului (peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat). Poliția Cluj a continuat cercetările pentru a afla dacă el a condus mașina sau alta persoană se afla la volan.

La ora 13:20, la sediul unitatii de politie s-a prezentat un tanar in varsta de 25 de ani - presupusul conducator al autovehiculului implicat in accidentul de pe Calea Dezmirului. In urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat o concentratie de peste 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat. De asemenea, acesta nu poseda permis de conducere.

In continuare se fac cercetari pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a produs accidentul si pentru luarea masurilor legale care se impun.

-------------------------------

UPDATE 17:53

Conducător auto RETINUT PENTRU 24 ORE.

In urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Biroul Rutier și Sectia 7 Politie a fost identificat și reținut pentru 24 de ore un tanar în vârstă de 25 ani din Cluj-Napoca, acesta fiind cercetat penal sub aspectul savarsirii infracțiunilor de conducere fara permis, conducere sub influenta alcoolului si furt de folosinta. 

La data de 21.04.2019, ora 09.30, acesta a fost implicat intr-un accident rutier soldat cu pagube materiale, conducand autoturismul, fara incuviintarea proprietarului autoturismului, pe strada Calea Dezmirului, fara a detine permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule si având o alcoolemie de peste 0.80 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In urma evenimentului, politistii s-au mobilizat rapid (un polițist a venit din timpul liber pentru a ajuta la investigatii) si au reusit sa administreze probatoriul necesar masurii luate.

vlcsnap-2019-04-21-11h32m36s206.png

Comentarii Facebook